Gåvokort - presentkort där mottagaren väljer present

Letar du efter den perfekta presenten till personalen eller kunderna? Har du behov av en gåva som passar personer med skilda intressen? Vill du ge bort en present, men samtidigt lämna öppet för mottagaren att i viss mån välja vad presenten ska innehålla? Då är ett gåvokort en utmärkt idé! Det lämnar öppet för personen att själv få välja bland innehållet. Vi har flera olika gåvokort för att täcka de flesta behov och önskemål. Ett gåvokort är dessutom lätt att skicka som present via post! Kortet skickar vi direkt till mottagaren inom 14 dagar vilket gör att du inte behöver ombesörja frakten om du inte vill. Självklart ingår frakten i priset! Det finns även möjlighet att trycka exempelvis företagsnamnet, loggan eller en text på ett gåvokort. Kanske en hälsning inför sommaren, julen, jubileet eller det tillfälle som det gäller.

Gåvokort - perfekt present till personal och kunder

Några av våra gåvokort innehåller presentkort till exempel märkeskläder, sportutrustning, delikatesser, heminredning och tidningsprenumerationer. Det är perfekt när man har mottagare som uppskattar olika typer av gåvor – då kan alla hitta något de blir nöjda med och som kommer till användning.

En otroligt viktig sak när man ska ge bort gåvokort är att det är någonting som kommer att användas. De välkända varumärkena som finns representerade bland gåvokorten är bland andra Snö, Oscar Jacobson, Skullcandy, Design Food, Rosendal, Allers media och Vinga of Sweden. Produkterna det rör sig om är bland annat exklusiva produkter som gjutjärnsgrytor i mycket god kvalité eller bäddset för den perfekta sömnen. Kolla runt bland de olika korten och se vilka olika alternativt de erbjuder. Vissa har ett smalare men mer exklusivt utbud, medan andra är bredare i sitt sortiment.

Vi har även tagit fram gåvokort med mat. De innehåller möjligheten att välja bland kulinariska läckerheter med matdelikatesser utöver det vanliga. Våra gåvokort är uppskattade presentalternativ både bland företagare som vill uppvakta sin personal vid olika tillfällen, företag som lägger extra krut på kundvård och föreningar och som delar ut gåvor till medlemmar eller betydelsefulla nyckelpersoner. Då gåvokorten låter mottagaren välja själv är de mycket uppskattade och något som gärna blir omtalat. Det ger ditt företag positiv reklam och visar ett företag som är mån om sina medarbetare och kunder.


checkout Till Kassan
Produkter
Övrigt
Handlar du som privatperson eller företag?