Giveaway - Giveaways för företag, mässor & montrar

Giveaways är ett smart och roligt sätt för ditt företag att synas! Genom att ha små, billiga produkter tryckta med ditt företags logga eller företagsnamn att dela ut gratis på mässor och liknande, som så kallade giveaways, får ditt företag långvarig marknadsföring. Kunder gillar alltid att få gratis produkter, för alla vet vi väl att gratis är gott! Står ditt företagsnamn på produkten så kommer kunden ihåg ditt företag och är det på en produkt som används ofta så ser kunden din företagslogga dagligen, det bästa sättet att marknadsföra sig! På företagspresent.nu har vi produkter så som pennor, nyckelringar, godis, USB-minnen, nyckelband och lite annorlunda produkter så som glasunderlägg och korthållare. Alla produkter finns i flera olika utföranden, modeller, storlekar och färger och en del av dem går till och med att få utskuret efter trycket. Vi gör screentryck, transfertryck, och utskuret tryck. Du kan även få logotype och namn att broderas eller graveras på våra produkter.

Giveaway för ditt företag - Perfekt till personal och kunder

Giveaways kan vara en av de smartaste och mest ekonomiska sätten att marknadsföra sitt företag på! Giveaways är produkter som företag ger bort gratis vid olika tillfällen, det kan vara till besökare under en mässa, som presenter till trogna kunder, priser vid tävlingar eller helt enkelt som gratis gåvor vid tillfällen där man tycker att det behövs! Produkterna har du som företagare beställt och tryckt upp din företagslogga eller företagets namn på. Gratis produkter är ofta väldigt populära och på en mässa är det nästan någonting som förväntas finnas av besökarna! På en mässa kommer besökarna ofta hem med massvis av reklam och produkter och om ditt företag inte finns med på någon av dessa produkter är chansen att du blir ihågkommen tyvärr väldigt liten.

Det kan vara bra att tänka till lite när det gäller giveaways så att man får ut så bra resultat av dessa produkter som möjligt. Först och främst kan det vara bra att tänka ut vem ska gåvan vara till? Ska det delas ut till så många som möjligt på en mässa, ute på stan eller ska den vara i mindre skala till företagets 10 bästa kunder? Ska det vara en giveaway som ska delas ut till så många som möjligt så kanske en nyckelring med företagets logga är en bra produkt, men som present till en trogen kund kanske en exklusiv penna med företagets namn diskret graverat är mera passande. Kanske vill du inte ha ditt företags logga, utan i stället ett budskap som kan kopplas till ditt företag och ditt företagsnamn lite mer diskret, då kan produkten bli mera flexibel och budskapet kan anpassas efter vilket sammanhang den ska befinna sig i. Kanske är ett budskap den bästa marknadsföringen för en målgrupp och ett annat budskap till en annan målgrupp? Som med all marknadsföring är det viktigt att tänka till för att det ska bli så bra som möjligt. Det blir alltid bättre om kunden känner att du faktiskt har tänkt till med din produkt, även om den är gratis så kommer kunderna att ha krav på vad de förväntar sig! Befinner du dig i ett IT-sammanhang kanske en touchscreen-penna passar bättre än en vanlig bläckpenna och en nyckelring i form av en flipflop-sko kanske passar bättre på sommaren än på vintern. Det ska också vara en produkt som kan kopplas till ditt företag. Driver du ett café som du vill marknadsföra så kanske inte ett USB-minne är så relevant för dina potentiella kunder, utan då kanske en kaffekopp eller take away-mugg passar bättre.

Hur och var skall du använda din giveaway?

Genom att tänka igenom hur och när dina giveaways ska användas blir det enklare och bestämma vilken budget du har. Det kan vara frestande att tänka att det alltid är bättre att beställa en stor mängd billiga giveaways av lägre kvalitét, men så är det absolut inte, det beror helt på vad din tanke är med produkterna. På en mässa eller vid en utdelning av produkter på stan kan det absolut vara en god tanke att ha en stor mängd av någon billigare produkt, men man bör också komma ihåg att om produkten är av väldigt dålig kvalitét kan det bli svårt att marknadsföra sitt företag som någon som alltid prioriterar god kvalitét. Men ibland kan absolut kvalitét gå före pris även om en giveaway inte kan vara alltför dyr. Ska produkten exempelvis vara en vinst vid en utlottning så måste produkten vara tillräckligt bra för att det ska vara värt att göra det som krävs för att få vara med i utlottningen. Om man har chans att vinna ett set designermuggar så kanske man vill gilla din företagssida på Facebook och Instagram, men om man enbart har chans att vinna ett nyckelband så är det inte lika troligt att man deltar.

Giveaway som julklapp till personal och kunder

Är det som julklapp till företagets bästa kunder som man vill behålla så kanske det är värt att lägga lite mer pengar på en stilren penna med exklusiv lasergravyr istället för en massproducerad bläckpenna med ett företagstryck – försök alltid att tänka att en giveaway ska vara uppskattad och vara något som gör att kunden eller potentiella kunder känner sig nöjd med ditt företag! Det kan vara en god idé att tänka ut vilka produkter som din målgrupp faktiskt kommer att använda sig av och ha nytta av, för om produkten enbart blir liggandes i en byrålåda någonstans eller kanske till och med slängs nästan omgående så fortlöper inte marknadsföringen så som det är tänkt med giveaway-produkter. Men en nyckelring med en väl fungerande LED-lampa som hänger på en nyckelknippa under en lång tid blir också en marknadsföring under en lång tid.

Försök också att lägga ner tanke på när och vid vilka tillfällen det är bäst att ha en ”skrikig” reklam och när det är mer värt att vara lite mer diskret. En nyckelring i form av en kapsylöppnare kanske kan ha din företagslogga tryckt på sig, stort och tydligt för att funktionen av en kapsylöppnare som man alltid har på nyckelknippan är tillräckligt bra! Det känns okej att ha reklam på sina nycklar när det är en produkt som man själv faktiskt har nytta av. Ett glasunderlägg däremot… ett glasunderlägg med en stor företagslogga tryckt tydligt och skrikit mitt på är inte så troligt att man kommer att använda, mer än på kontoret. Man kanske tar emot den vid utdelning, men troligtvis åker den ner i en låda eller till och med soptunnan när man kommer hem. Men ett glasunderlägg med en snygg design, kanske ett fint budskap och sedan ett företagsnamn graverat diskret nere i hörnet är större chans att man faktiskt använder och på så vis blir det ju bättre marknadsföring för dig även om du inte syns lika stort.

Produkterna som säljs hos oss på Företagsprodukter.nu är varierande och flexibla. Våra mest populära giveaway-produkter är pennor, nyckelringar, godis, USB-minnen, nyckelband och lite annorlunda produkter så som glasunderlägg och korthållare. I princip alla våra produkter går att få med tryck i form av screeningtryck eller transfertryck, gravering eller brodyr. En del av våra produkter går även att beställa i utskuret tryck, det betyder att produkten är formad efter trycket som du har angivit, exempelvis din företagslogga. Vi har även stor variation på produkter, allt för att du ska kunna hitta rätt produkt till rätt tillfälle – vi har alltifrån lite dyrare exklusiva pennor i stilrena fodral och med touchfunktion till dina bästa kunder till enklare kulspetspennor som passar perfekt att köpa in i stor mängd med företagets namn på som du kan ha liggandes i din monter på mässan där besökarna kan fylla i en tävlingstalong.

Godis och karameller till mässor och montrar

Vi har ett brett urval på godis och även här är det viktigt för dig som företagare att tänka igenom vad syftet med giveawayen är och hur mycket pengar det är rimligt att lägga ner på den. Vill du ha en stor skål med godis i din mässmonter så kanske vanliga små karameller är det du söker, men å andra sidan kanske du utmärker dig mer genom att dela ut pepparmintstabletter i en fin liten ask, eller varför inte en påse med lite nyttigare äppelchips där påsen är designad av ditt företag, kanske med loggan eller med något bra budskap som företaget vill förmedla? Är giveawayen en tilltänkt vinst i en tävling eller som en sommargåva till några utvalda kunder så kanske en stor godishink i zink passar bättre.

USB-minnen brukar vara en populär produkt och vi har ett stort urval av många olika modeller, former, färger och med en mängd olika funktioner. Vi kan erbjuda helt vanliga enkla USB-stickor, billiga och enkla och bra att ha ett stort lager av med ditt företagslogotyp tryckt på, men vi kan också erbjuda många mera spännande USB-minnen som väcker uppmärksamhet och gör att man tittar på den både en och tre gånger, vilket då gör att man ser ditt företagsnamn också flera gånger, som självklart finns på USB-minnet. Ett USB-minne som också är en penna, eller ett USB-minne i form av ett modernt wristband kommer definitivt att väcka uppmärksamhet!

Det här är bara ett urval av alla populära giveaway-produkter vi säljer. Vi är experter på profilprodukter för företag och hjälper dig gärna så att din marknadsföring genom giveaways ska bli så bra och effektiv som möjligt. Vi hjälper dig att tänka kring vilken budget som kan vara rimlig vid olika event och till olika giveaways och hur du kan tänka kring kvalitet och kvantitet. Du kan också få hjälp med olika tryck, vad som är skillnaden på olika trycktekniker och vad som passar bäst på vilken produkt och när det kanske passar bättre att använda sig av gravyr eller brodyr istället för tryck. Kort och gott – vi vet allt om giveaways och vi hjälper dig gärna med att göra din beställning så bra som möjligt, för precis som dig och ditt företag vill vi ha bra marknadsföring och nöjda återvändande kunder!


checkout Till Kassan
Produkter
Övrigt
Handlar du som privatperson eller företag?