Allt för ditt varumärke!


Företaget

Hos oss hittar du det mesta och lite till av produkter som går att märka med ditt företags logotype - sådant som företag använder som give-aways, gåvor och julklappar m.m. till personal eller kunder.

Företaget bakom företagspresent.nu heter Skoglund Reklam i Bollnäs AB, 556800-3999, och grundades 1954. Vi håller till i Bollnäs men via våra leverantörer och samarbetspartner så skickar vi paket runt om i Sverige och även utomlands när kunderna så önskar.

 

Kort om oss

Förutom att stå bakom www.företagspresent.nu så säljer vi arbetskläder och profilkläder. Vi hjälper även kunder som behöver hjälp med dekaler, bildekor och skyltar. Vi har en utställning i vår lokal Bollnäs som du är hjärtligt välkommen att besöka. Vi har även kunder på andra orter i Sverige som vi besöker. Så önskar du besök av oss så hör av dig till oss.

Om du föredrar att kontakta oss per telefon, 0278-590 890 eller mail, info@foretagspresent.nu med din beställning så går det självklart bra det också.
 

 

Vår vision och affärsidé

Vi på Skoglund Reklam jobbar för att, inom reklamprodukter och profilering, hjälpa dig som kund med det som stärker ditt företags varumärke.

Produkter
Övrigt
Handlar du som privatperson eller företag?