Vanliga frågor

Här hittar du dom vanligaste frågorna som vi får från våra kunder. Om du inte hittar den information som du söker är du välkommen att kontakta oss per mail, info@foretagspresent.nu eller telefon, 0278-590 890.

 

Jag behöver min leverans snabbare än vad som uppges som standard?

Många av våra produkter går att få på kortare leveranstid än vad som står, ibland mot en extra avgift. Hör av dig till oss om vilken produkt du är intresserad av och till när du behöver den så försöker vi lösa det.

 

Ska jag välja tryck eller brodyr?

Om du ska välja tryck eller brodyr på produkten du är intresserad av är avhängt av vilken produkt det gäller. Med tryck kan man göra små detaljer som inte är möjligt i brodyr. Toningar i loggor går till exempel inte att göra i en brodyr. Däremot så upplevs brodyr på exempelvis väskor och kläder som lite lyxigare och snyggare. Kontakta oss gärna om du vill rådfråga oss vad vi tycker blir bäst för den produkt som du är intresserad av.

Håller tryck på produkter?

Visst håller tryck på produkterna men det är som alltid avhängt på hur det används och hur man vårdar det. Tryck ska tvättas i max 40 grader om det sitter på textil. Om det är en produkt som du har i en väska intill exempelvis nycklar eller annat som skaver mot produkten så nöts det såklart bort.

Vad är lasergravyr?

Lasergravyr är ett sätt att gravera på och det innebär att man precis som i gravyr "skrapar på ytan" av produkten och på så sätt kan man märka produkter med företagens logotype eller annat budskap.

 

 

 

 

 

Produkter
Övrigt
Handlar du som privatperson eller företag?