Företagsjulklappar - Julklapp till personal och kunder

En av de viktigaste tiderna på året för ett företag att visa sin tacksamhet gentemot sin personal är vid jul. Att ge företagets anställda en genomtänkt julklapp är inte bara en fin gest utan skapar även ett arbetsklimat där företagets anställda känner sig betydelsefulla och uppskattade. Våra produkter i kategorin företagsjulklappar passar till många olika tillfällen under året men särskilt lite extra runt jul. Att ge sin personal, och även företagets kunder, en julklapp visar på organisationens goda vilja. Dessutom kan du, liksom många av våra andra kunder, välja att trycka, brodera eller gravera på dina företagsjulklappar för att samtidigt få lite extra reklam för företaget. Man kan välja att trycka företagets logotyp, en text eller företagsnamnet på medarbetarnas julklappar.

Företagsjulklappar - en investering i anställda och kunder

Allt fler företag väljer att investera i julklappar till sin personal, och även till viktiga kunder. Visste du att företagsjulklappar som man köper till personalen är avdragsgill?

Du får köpa en julklapp till din personal för upp till 450 kronor inklusive moms och får då dra av den i redovisningen. Hur mycket moms det är beror på vilken produkt du väljer. Vi har nämligen även ätbara gåvor, och mat har en moms på 12 %. Övriga produkter har momssatsen 25 %. För julklappar som inte är ätbara innebär det att de får ha en kostnad om 360 kronor utan moms och för ätbara julklappar är då maxsumman 401,50. Exempel på ätbara julklappar är våra delikata ostbrickor och ostlådor, korvlådor, lyxkorgar och olika typer av bufféer.

Ätbara företagsjulklappar och julklapp till personal

Våra produkter inom kategorin företagsjulklappar och mat är mycket noggrant utvalda med omsorg om den goda smaken. Vi hjälper dig att ge en julklapp till kunderna eller medarbetarna som är en kulinarisk upplevelse utöver det vanliga! Letar du efter någonting åt det mer söta hållet så har vi ett brett sortiment med julgodis av olika slag. Godbitar hör julen till och här hittar du allt från söta kolor och dragerade mandlar till lyxig choklad och exklusiva burkar för godsakerna.

Julklappar med tryck eller som presentkort

Om du inte vill ge någonting ätbart så har vi istället ett gediget sortiment av andra produkter som passar utmärkt som julgåva. Våra populära gåvokort är en alltid lika uppskattad present både till jul och vid andra tillfällen. Med gåvokorten får mottagaren en valfrihet att själv välja julklapp inom ramen av vad som ryms i kortet. Du kan även hitta produkter för hemmet, som kaffekannor, bäddset, fondueset, ljus, vaser och skålar, salt- och pepparkvarn, skärbräda, sängbricka, minigrytor, knivset av olika modeller, vinset, tekanna, sportbag och många fler härliga produkter.

Ett brett sortiment av högkvalitativa julklappar till kunder och personal, som du dessutom kan pryda med tryck av hög kvalitet. När man väl har bestämt sig för att företaget vill önska sina anställda god jul med hjälp av en julklapp så är det viktigt att den är genomtänkt. Det ska vara en julklapp som mottagaren bli överraskad och glad över, och som kommer att användas. Här i vårt noggrant utvalda sortiment finns den perfekta julklappen till just din personal!


checkout Till Kassan
Produkter
Övrigt
Handlar du som privatperson eller företag?