Julgodis - företagspresenter som smakar gott

Julgodis är en del av julfirandet. Det blir mycket godis under julen vilket gör det till en uppskattad julklapp. Om det sedan är den lite lyxigare chokladen så är den än mer uppskattad. När det kommer till julgodis så är choklad den stora vinnaren tillsammans med kolor. Chokladen finns i flera olika varianter allt från en liten quattrechoklad alltså en liten fyrkantig tunn antingen ljus (33,5 %) eller mörk choklad (57,50 %). Dessa fina chokladfyraknter är inslagna i ett fint julpapper samt en fin presentkartong. Den klassiska godishinken hittar du också hos oss. Du väljer sedan om du önskar choklad, kola, fudge eller karameller i hinken.

Här hittar du även populärt julgodis så som lyxig choklad, lakrits, dragerade mandlar och annat gott. Förpackningen är en del av presenten och här finns det julgodisar i många fina förpackningar och prisklasser.

Välkommen in och välj vad som passar ditt företag bäst.

Julgodis - Något gott att tugga på - Tryckt julgodis

Julgodis är en uppskattade present där förpackningen är viktig. Att ge bort en god choklad oavsett om det är mörk choklad eller ljus choklad i gjutevävssäck eller i en fin plåtburk med lock är en smaksak vad man gillar bäst. Det finns även god choklad förpackad i en fin ask som kanske är det rätta för just ditt företag som julklapp till dina kunder. Lakrits är ett annat godis som har vuxit mycket dom senaste åren. Sötlakrits, saltlakrits eller andra varianter av lakrits finns även dom i olika förpackningar. Hos oss hittar du bland annat lakrits från Borgstena.

Reklamgodis till julen

Under julen är det läge att ta hand om både anställda och kunder och få saker är så uppskattat som att få en korg eller julsäck med julgodis. En säljare som åker ut till kunder eller en skål i lunchrummet på det egna företaget är en smart och prisvärd investering för att visa sina anställda uppskattning.

Tryckt julgodis eller godis med tryck direkt på omslaget kan vi hjälpa till med också om du vill. Välkommen till oss!


checkout Till Kassan
Produkter
Övrigt
Handlar du som privatperson eller företag?