Kepsar & Mössor - Företagspresenter i huvudsak

Kepsar och mössor är utmärkta presenter, både som gåva till personalen i ett företag, till kunder och som reklamprodukter. Därför har vi skapat en helt egen kategori med produkter inom området. Självklart kan vi trycka och brodera loggor, företagsnamn och andra motiv på kepsarna och mössorna i vårt sortiment. Det gör vi åt många av våra kunder vilka blir mycket nöjda med resultatet.

Kepsar och mössor är perfekta presenter året om. Vi har tagit fram ett stort sortiment med olika modeller och färger utan att göra avkall på kvalitén. Det är viktigt för oss att kvalitén på mössorna och kepsarna är hög för att den som tar emot gåvan verkligen ska använda den. Huvudbonaden är dessutom pricken över i;et i företagets övriga profilkläder. Bestäm först vilken modell och färg företaget önskar på kepsen eller mössan. Eller varför inte en av varje? Sen hjälper vi till med snygg brodyr eller tryck på produkten, allt för att ditt företag ska synas.

Mössorna vi har i sortimentet är av olika modeller. Du hittar vad du söker oavsett om det är tjockare eller tunnare mössa. Mössa med kant, tofs eller skärm. Enfärgad eller mönstrad. Du hittar i stort sett alla färger bland produkterna, vilket gör att du kan matcha med företagets egna färger. Kepsarna och mössorna är bland annat i färgerna svart, vit, röd, beige, grön, blå, grå, kamouflage och starka signalfärger. Vi erbjuder huvudbonader som sticker ut, och andra som är mer diskreta. Självklart har vi även modeller för barn och i sortimentet finns trevliga pannband. Ett brett sortiment – allt för att du ska hitta vad du söker till företaget.

Våra produkter är av mycket bra kvalitét men samtidigt väldigt prisvärda. Vi har dessutom tagit fram ett prissättningssystem som gör det förmånligt för dig som väljer att beställa en större mängd. Perfekt för det företag som vill ha möjlighet att synas med bra gåvor vid flera tillfällen eller till en större mängd mottagare. Ett strålande sätt att synas är i mässmiljöer, och genom att erbjuda mässbesökarna kepsar och mössor kommer företaget att synas under lång tid efter mässan.


checkout Till Kassan
Produkter
Övrigt
Handlar du som privatperson eller företag?