Kepsar med tryck - Företagspresenter i huvudsak

Reklamkepsar är sin egen reklampelare och älskas av nästan alla. Det måttliga slitaget som blir på kepsen ser till att hålla trycket eller loggan intakt väldigt länge. Med normal skötsel bör kepsen hålla sig fräsch länge. Därför är kepsen en sån populär gåva. Vi har många olika typer av kepsar som lämpar sig bra för olika tryck. Vår keps ”basic” är sydd med olika partier och har en söm mitt fram, väljer du en keps som har söm rakt fram passar transfer och screentryck bra. Vi gör screentryck, transfertryck och utskuret tryck. På våra produkter kan ditt företags namn och logga också broderas eller graveras.

Reklamkepsar med tryck

Kepsar är en utmärkt produkt för profilprodukter eftersom de syns bra och används av de flesta stora delar av året. Vi kan kepsar och profilprodukter, och har flera olika modeller av kepsar att välja mellan. För att få ditt företags logga och namn på kepsen kan vi dels göra transfertryck, screentryck och utskuret tryck, men det kan också broderas på. Vi hjälper dig med det du behöver.

Vi har många olika modeller för kepsar med tryck, och i olika färger för att passa ditt företags profil. Välj en mer färgsprakande modell för att sticka ut, eller en mer diskret om det går bättre in i företaget. Det finns även olika typen av spännen, bland annat kardborre och metallspännen. Vi har även kepsar i one size med stretchigt material. Kepsarna är helt enkelt anpassningsbara för att få bästa komfort på huvudet. Vi har kepsar för alla åldrar, både för barn och vuxna.

Tillsammans kan vi komma fram till vilken keps som passar för dig och ditt ändamål. Vilken typ av tryck har du funderat över. Har du kanske önskemål om något speciellt? Välkommen till oss för en diskussion tillsammans hittar vi vilken keps och tryck eller brodyr som passar dig och ditt företag bäst. Fråga vår kunniga personal så hjälper de er välja både keps och vilken typ av tryck eller brodyr som ni kan använda er utav.


checkout Till Kassan
Produkter
Övrigt
Handlar du som privatperson eller företag?