Mössor med tryck - Företagspresenter i huvudsak

Mössor är en ypperlig produkt för ditt företag, särskilt på vintern. Vi har fler olika modeller och tjocklekar som passar i allt från det tidiga höstrusket till de allra kallaste vinterkvällarna. På mössorna kan ditt företagsnamn och logotype broderas eller tryckas med hjälp av olika tryckmetoder, bland annat screentryck, transfertryck eller utskuret tryck. De utpräglade vintermössorna finns i olika modeller och en del är fodrade medan andra är enkelstickade. Vill du ha en extra fräck mössa så väljer du en annan färg på sömmarna än på tyget. Välj mellan tunna och enklare modeller att ge ut som profilmaterial, eller välj lite lyxigare och tjockare mössor för mer exklusiva presenter. Mössorna finns dessutom i olika färger för att passa ditt företags profil.

Mössor och pannband med tryck

Få saker är så populärt som just mössor med tryck. När du pratar med en annan människa tittar du på ansiktet och överdelen. Möter du någon okänd ser du huvudbonaden, vare sig du tänker på det eller inte. Ditt undermedvetna har registrerat det som stod på mössan. Väljer du en avvikande färg så syns du extra bra bland folkvimlet, men det finns även mer diskreta färger för att passa ditt företags profil. Förutom att synas så fyller mössan en funktion genom att skydda huvudet mot väder och vind. De går hem hos både gammal och ung och fungerar utmärkt med tryck eller brodyr vare sig du väljer ett motiv eller ditt företagsnamn.

Vi har även pannband som håller håret och svetten borta från ansiktet och skyddar pannan från värsta kylan. Förutom det så får du absolut bästa exponering av din företagslogga eller namn. Reklamsyftet med ett pannband kan inte bli bättre när trycket eller brodyren kommer mitt fram på huvudet alldeles ovanför ögonen. Välj en bredare modell som skyddar pannan mer och rymmer mer reklam.

Vi är experter på företagspresenter och profilmaterial. Få produkterna med ditt företagsnamn och logotype genom att de trycks med transfertryck, screentryck eller utskuret tryck. Det kan också graveras eller broderas på produkten.


checkout Till Kassan
Produkter
Övrigt
Handlar du som privatperson eller företag?