Muggar med eller utan tryck och gravyr

På Företagspresent.nu erbjuder vi en mängd olika slags muggar för dig och ditt företag. Allt från enkla vita muggar att ha i personalrummet med företagsloggan på, till finare märkesmuggar som kanske passar bättre att ge till alla anställda i julklapp. Vi erbjuder också en mängd olika ”on the go-muggar” och termosmuggar. En del av muggarna finns i olika färger och passar bra att trycka företagets logotype på medan en del av muggarna blir bättre av att företagets namn eller logotype graveras in. Varför inte trycka upp några termosmuggar och lotta ut under personalfesten eller kanske på en tävling under en mässa?

Muggar och koppar till din arbetsplats - Med tryck eller utan

På Företagspresent.nu kan vi erbjuda er muggar och koppar av stor variation för olika tillfällen och vid olika behov. Kanske vill ni ha en stor uppsättning likadana muggar i personalrummet med företagets logga på? Då kan våra billigare, enklare muggar i en färg vara något för er. Självklart håller dessa god kvalitet trots sitt låga pris. Men ibland kanske man vill erbjuda sina anställda något lite mer exklusivt, till exempel som en julklapp eller en 50-års present till någon anställd, då kan våra designerkoppar från exempelvis Höganäs vara det ni söker. Muggar kan också vara en fin present att ge till trogna kunder vid speciella tillfällen och är ett bra sätt att vårda en bra kundrelation.

En märkesmugg från Höganäs vill man kanske inte trycka upp företagets logga på men, på många muggar kan man istället göra en diskret lasergravyr med valfri text med företagets namn. Är ni ett företag där personalen ofta är på resande fot eller rör sig mellan olika ställen, till exempel kundbesök med mera? Då kanske termosmuggar eller take away-muggar kan vara något som företaget kan investera i. Med företagets logga på blir det marknadsföring varje gång dina anställda dricker kaffe på offentlig plats och skulle muggen bli glöm någonstans så kan ni i alla fall se det som ytterligare marknadsföring.

På våra produkter kan ditt företags namn och logotype graveras, broderas eller tryckas med hjälp av screentryck, transfertryck eller utskuret tryck.


checkout Till Kassan
Produkter
Övrigt
Handlar du som privatperson eller företag?