Mat & Godis - Företagspresenter som smakar

Presenter som smakar gott är någonting som alltid går hem! På mässor och liknande arrangemang är det snarare regel än undantag att bjuda på godsaker av olika slag. Besökarna lockas gärna till montrar där det bjuds på presenter och godis. Att låta trycka förpackningarna med företagets logotyp eller namn gör marknadsföringen mycket mer effektiv. Merchandiseprodukter ökar chanserna att besökarna kommer ihåg just ditt företag bland alla montrar som finns att besöka. Vi har många olika godissorter och annat ätbart i förpackningar som passar ypperligt att smycka med företagsnamnet och loggan. Självklart har vi varit noga i urvalet för att erbjuda ett sortiment där smaken och kvalitén går i linje med våra höga ambitioner att erbjuda endast det bästa till våra kunder. Allt för att ditt företag ska erbjuda det bästa till era kunder! Våra produkter i kategorin Mat och godis lämpar sig förstås lika bra som presenter till personalen eller företagets kunder.
Vid olika högtider är det trevligt att ge bort paket med godsaker till sina anställda, vi erbjuder några fantastiskt goda alternativ!
I vårt välsmakande utbud kan du hitta härliga chokladprodukter för alla tillfällen. Choklad är en klassisk gåva som uppskattas närhelst man får den. Vi har även olika typer av nötter, drycker, smågodis, tuggummi, och både kylda och icke kylda matgåvor. Bland dessa matgåvor finns lyxiga ostbrickor, korvlådor, matkorgar och olika bufféer för att nämna några. För många är miljötänket viktigt. Då vill vi rekommendera Ekolådan, vilken innehåller en presentkartong fylld med ekologiska läckerheter. Dessutom har vi tagit fram olika presentaskar och andra förpackningar som bidrar till en vacker presentation av gåvan. Vill ni erbjuda kylda drycker till personalen på företaget? Då får du inte missa den profilerbara kylen vi har i vårt sortiment! Den designas enligt dina önskemål och vi gör trycket på den åt dig i professionellt fyrfärgstryck runt om. Kylen med företagstryck är en perfekt marknadsföringskanal och passar vid olika event. Närmar det sig en högtid? Då kan det vara ett bra tillfälle att visa sin personal uppskattning genom en trevlig gåva. Vi hjälper dig med att fylla både påskägget och tomtesäcken! Många av våra kunder väljer att ta vår hjälp för att trycka, brodera eller gravera på företagspresenterna. Fråga oss om tips och råd så kan vi hjälpa dig med snygga tryck på produkterna eller godis- och matförpackningarna.

checkout Till Kassan
Produkter
Övrigt
Handlar du som privatperson eller företag?