Om oss - företagspresent.nu

Bakom företagspresent.nu finns Skoglund reklam i Bollnäs. Vi har levererat allt för ditt varumärke sedan 1954. I vår webshop kan du enkelt inspireras och själv leta upp och beställa det du behöver för att profilera just ditt företag. Vi har något för alla företag och alla tillfällen.

Behöver du hjälp så finns vi med vår kunskap bara en chat, ett mail eller ett telefonsamtal bort.

Sortimentet & service

Vi samarbetar med marknadens bästa leverantörer för att kunna tillhandahålla profilprodukter i alla prisklasser. Sortimentet är enormt stort och vi kan tack vare vår långa erfarenhet i branschen snabbt guida dig i detta. Att du som kund är nöjd, är alltid viktigast för oss.

Presentreklam

Förstärk ditt budskap med en gåva. Att ge en present eller give away vid kundbesök,mässor och till personalen gör att ditt varumärke och budskap syns i många sammanhang. Välj en populär företagspresent som blir använd, det är en bra investering.

Tryck & brodyr

Låt dina kläder bära ditt varumärke. Vi är experter på både textiltryck och brodyr, med eget tryckeri och egen brodyrverkstad så kan vi hjälpa dig att synas precis på det sätt du vill.

Profil- & arbetskläder

Profilkläder till personalen är ett utmärkt sätt att skapa igenkänning på arbetsplatsen och ute på jobb. Enhetliga jackor, tröjor eller byxor skapa också en vikänsla bland de anställda.

Korta fakta

Bolagsnamn
Skoglund Reklam i Bollnäs AB
Org.nummer
556800-3999
0278-590 890
E-postadress
jessica@skoglundreklam.se