Reklampennor - Billiga och exklusiva - Med och utan tryck

Det finns en reklamprodukt som är med och toppar listan över de mest använda – reklampennan! Att trycka företagsnamnet och loggan på pennor hjälper företaget att synas på mängder av platser. Reklampennor flyttas runt, byter ägare, lånas ut och ligger på bord lite här och var. När man får en reklampenna med tryck i sin hand så är sannolikheten ganska stor att man läser på pennan. Med andra ord – att satsa på reklampennor med tryck är en god investering för företaget. Vi är specialister på att gravera, brodera och trycka. Många av våra kunder väljer den typen av tjänst hos oss och vi hjälper gärna även dig med den viktiga uppgiften.

Reklampennor med och utan tryck till ditt företag

Vi har valt att samla de bästa bland de bästa reklampennor som finns på marknaden idag. Vi anser att det ska vara god kvalitet på pennorna eftersom vi vet av erfarenhet att de används flitigt. Därför är det extra viktigt att pennan reflekterar ditt företag. Pennor är kanske den vanligaste produkten som företag beställer, eftersom de används flera gånger dagligen. Av den här anledningen har vi valt ut ett brett spektrum mellan de billiga och de mer exklusiva pennorna. Vi är experter på reklamartiklar och våra produkter kan beställas med screentryck, transfertryck eller utskuret tryck. Ditt företagsnamn och logotype kan även graveras eller broderas.

Pennan har alltid ansetts vara ett effektivt vapen. En penna tillsammans med ditt företagstryck är en oslagbar reklamprodukt. Beroende på vem som ska få din reklampenna så finns det en uppsjö av olika märken och utföranden. Så varför inte ta tillfället i akt och beställa lite olika till dina kundkategorier? Skicka med en penna tillsammans med en order som en kund beställt eller varför inte skänka pennan som kunden signerar sitt kontrakt med.

Det finns många olika sätt du kan få ditt företagsnamn tryckt på pennor. Vi kan trycka dina produkter med hjälp av screentryck, transfertryck eller utskuret tryck. På många av våra produkter kan företagets namn och logotype även broderas eller graveras.

Den billigaste reklampennan kan vara den som gör mest reklam åt dig och ditt företag. Den kanske hamnar på de mest udda ställen och ju mer ditt företagsnamn exponeras desto mer reklam får du för ditt företag. Ta med dig en bunt pennor vart du än åker och lämna dem lite här och där för att sprida ditt namn, efter ett tag kommer du se hur effektivt det spridit sig.


checkout Till Kassan
Produkter
Övrigt
Handlar du som privatperson eller företag?