Isskrapor med eller utan tryck - Perfekt vinterpresent

När vintern kommer krypandes och kyliga morgnar inte längre går att undvika så kommer våra isskrapor väl till hands. Varför inte ge företagets anställda en behändig present så att de kan ta sig till jobbet säkert med bilen? Våra isskrapor finns i flera olika modeller och går att få tryckt med företagets namn och logotype. Vi använder oss av flera olika trycktekniker, och hjälper dig ta fram det som passar bäst: screentryck, transfertryck eller utskuret tryck.

Isskrapor med tryck / Isskrapor med reklam

Isskrapor är en produkt som alla som bilpendlare i Sverige använder i princip dagligen nästan 6 månader om året, därför är just en isskrapa en utmärk plats att ha en företagslogga på för att göra reklam. Tänk dig, här ser användarna din företagslogga minst en gång varje dag! Isskraporna finns i olika modeller och färger och går att få med olika slags tryck så som screentryck och transfertryck. En text eller ett företagsnamn kan även graveras i materialet. Har ditt företag en signaturprodukt? Då kan du även få isskrapan utskuren i formen av den produkten. Det fungerar så att du väljer ett motiv du vill ha och sedan så blir isskrapan utskuren efter trycket. Dessa isskrapor går bra att använda som give-aways på diverse tillställningar för att fungera som marknadsföringsprodukt som faktiskt används och syns och inte bara blir liggandes, men de fungerar också bra som en present eller produkt att dela ut till de anställda på företaget. Ju fler ni beställer desto billigare bli styckpriset vilket gör det till en perfekt produkt att köpa in ett stort lager av och ta fram vid tillfälle… för att det blir vinter igen, det kan vi alltid vara säkra på!

Vi är experter på profilprodukter, och gör transfertryck, utskuret tryck och screentryck. Text eller logga kan även broderas eller graveras på våra produkter.


checkout Till Kassan
Produkter
Övrigt
Handlar du som privatperson eller företag?