Kassar och påsar för event och mässor - Med tryck eller utan

Vad kan vara en bättre gåva på en mässa än en tygkasse? Många utställare ger bort broschyrer, små presenter och så vidare, men hur ska besökaren bära med sig allt detta? Självklart i en tygkasse med tryck av din företagslogga! Hur mycket reklam och produktplacering besökaren än har fått med sig, så kommer det ändå vara ditt företag som syns när tygkassen med din företagslogga syns överallt på mässan. Folk kommer att vilja komma till din monter för att få en kasse att bära med sig alla saker i. För att få en text eller ditt företags logotype på våra kassar och påsar kan de broderas eller tryckas med screentryck, transfertryck eller utskuret tryck.

Kassar och påsar för event och mässor, med och utan tryck

Hållbara och återanvändningsbara kassar och påsar är något som varje modern miljömedveten människa uppskattar i dessa tider med fokus på hållbar utveckling. På Företagspresent.nu hittar du flera tygkassar tillverkade i ekologisk bomull och även har fair-trade märkning som säkerställer att produktionen har gått sjyst till i alla led, något som vi vet att många företag värnar om! Vi har tygkassar med både långa och korta handtag och vi erbjuder kassar i olika färger och med möjlighet till tryck eller brodyr på tygkassarna. Det perfekta sättet att marknadsföra sig på t.ex. en mässa där besökarna behöver något att bära alla broschyrer, kataloger och små presenter som utställare har gett dem. Om besökarna bär runt på dessa saker i en tygkasse med din företagslogga på så är det ändå ditt företag som kommer att synas och marknadsföras, oavsett vad som finns i den!

Eller varför inte fylla en tygkasse med diverse produkter och ge bort till de anställda i present? Fyll den med några av våra sommarprodukter, så som handduk och badboll och ge bort till dina anställda eller kunder som uppskattad sommarpresent. Vi säljer även PVC-fria sopsorteringskassar, perfekta att sprida ut runt om på kontoret för att uppmuntra källsortering istället för att allting slängs i papperskorgen!

Vi är experter på företagspresenter, och du kan få ditt företags namn eller logotype att graveras, broderas eller tryckas på våra produkter.


checkout Till Kassan
Produkter
Övrigt
Handlar du som privatperson eller företag?