Kundvagnspoletter med eller utan tryck - Perfekt giveaway

På mässor och liknande dras besökarna gärna till montrar som delar ut gratis saker och kundvagnspoletter är något de flesta använder och gärna tar med sig. En liten och billig produkt för dig som företagare att köpa och en perfekt produkt att bli sedd på av kunder. När mässbesökarna kommer hem efter en lång dag med många möten är de företagen som har sin logga på produkter de har fått med sig hem som blir ihågkomna. Finns i ett flertal olika storlekar och modeller. 

Kundvagnspoletter - Perfekt giveaway med tryck

En kundvagnspolett är en produkt där du kan placera ditt företagsnamn eller din företagslogga på och som är billig för dig som företagare att köpa in och kan därför ge bort i stora mängder. De företagsprodukterna besökare kommer hem med från till exempel en mässa är också de företagen som besökarna kommer att komma ihåg. Våra kundvagnspoletter finns i flera olika modeller och färger för dig att välja på, allt för att matcha dina behov så bra som möjligt!

En perfekt give-away på till exempel mässor och till alla anställda på företaget för att fästa på sina arbetsnycklar då många modeller även fungerar som nyckelring. En kundvagnspolett är inte en marknadsföringsprodukt som bara blir liggandes hemma utan istället läggs i bilen och används vid storhandling. Ju oftare ditt företags namn syns, desto bättre marknadsföring är det. Det här är en billig produkt och styckpriset blir billigare ju större beställning du gör, därför kan ni dela ut dessa produkter i stora mängder utan att oroa er över den ekonomiska biten. Ju fler som finns i omlopp, desto fler människor får möjlighet att se ditt företag – ett perfekt sätt att marknadsföra sig! Se detta som en smart investering för ditt företag.

Vi är experter på tryck, och men namn och loggor kan även broderas och graveras på våra produkter. Vi hjälper dig gärna så att det blir precis så som du vill ha det på din produkt! Vi använder oss av screentryck, transfertryck och även utskuret tryck för att du ska kunna få så stor flexibilitet som möjligt på din produkt. 


checkout Till Kassan
Produkter
Övrigt
Handlar du som privatperson eller företag?