Nyckelringar med eller utan tryck - Perfekt givaway

Vi erbjuder ett gäng olika nyckelringar för att du ska kunna anpassa dina företagspresenter på bästa sätt. Vad sägs som en nyckelring med ficklampa till kvällsjobbarna som behöver komma in i ytterdörren i mörkret, en nyckelring med måttband eller vattenpass till vaktmästaren som alltid sätter upp era hyllor så perfekt eller en flytande nyckelring i kork till den som alltid är ute och fiskar på helgerna. För det miljömedvetna företaget kan vi rekommendera nyckelring med ficklampa som drivs av solceller. Märk dina nyckelringar med företagets logga genom screentryck, transfertryck, utskuret tryck, eller genom att det graveras in.

Nyckelringar med tryck eller utan - Profilprodukter till ditt företag

Nyckelringar är en produkt vi alla behöver, antingen till våra hemnycklar eller till våra arbetsnycklar. Det är också en flexibel produkt som finns i många olika utformningar och passar till olika tillfällen. Köp en mer genomtänkt/påkostad nyckelring, som exempelvis en laserpenna, en flytande i kork eller en med ficklampa som drivs av solceller och ge bort som en del av en företagspresent eller köp enklare och tryck upp med företagets namn eller logga och dela ut gratis på mässor och liknande.

Alla våra nyckelringar håller självklart god kvalitet, men finns i olika utföranden. På en del av nyckelringarna kan du välja en stilren lasergravyr, du kanske inte tycker att företagets anställda behöver få företagsloggan stort upptryckt på sina presenter. Men vill du istället att nyckelringen ska fungera som marknadsföring kanske en nyckelring med kapsylöppnare med företagets logga är något för dig, alltid är det väl någon som vill låna en kapsylöppnare och då ser de ditt företag! Som de flesta av våra produkter så blir det billigare desto fler du beställer, så passa på att köpa in ett stort gäng på en gång.

Vi är experter på profilprodukter och företagspresenter. På våra produkter kan ditt företags namn och logotype graveras, broderas eller tryckas med hjälp av screentryck, transfertryck eller utskuret tryck.


checkout Till Kassan
Produkter
Övrigt
Handlar du som privatperson eller företag?