Reflexväst och reflexer med tryck - Det är viktigt att synas

Var rädd om dina kollegor, kunder och dig själv! På vinterhalvåret blir det snabbt mörkt ute, och chansen att bilförare ska hinna se dig när du är ute och går längs med vägarna är minimal. Bär du reflex så syns bättre, och med en snygg form och företagets egen logotyp på reflexen så blir det extra trevligt att hänga ut den ur jackfickan. Vi hjälper er naturligtvis med tryck av logotypen. Hårda och mjuka reflexer i olika former, samt reflexvästar, hittar du i vårt sortiment.

Reflexvästar med tryck och reflexer med valfritt tryck eller utan tryck

Vad kan vara bättre än att ge sina kunder en reflexväst som ser till att skydda dem omtänksamt i mörkret. Det är en gåva som har en omtanke bakom givandet och uppskattas av både gammal och ung. De flesta trafikolyckor som drabbas gående är i mörker. Att ge bort en reflexväst är inte bara ett bra sätt att uppmärksamma ditt företag, utan det visar också på omtanke och säkerhet. Reflexvästar blir alltmer vanligt och är en säker profilprodukt att både ge kollegor och kunder.

Reflexvästar är inte bara bra på mörka landsvägar utan kanske är mer viktig än nånsin i stadstrafiken. Vi vill påstå att med en reflexväst så fångar du uppmärksamheten både i ljus och mörker. Med ett snyggt tryck blir du ihågkommen. Västen med neonfärger fångar andras uppmärksamhet på ett effektivt sätt.

Vi har olika typer av reflexvästar som passar för de flesta tillfällen. Västarna finns i olika storlekar, både för barn och vuxna, och ingår i olika prisklasser. Några västar går också att få i olika färger, inte bara gul. Välj en sportig variant som passar bra för cykling eller löpning, och som sitter smidigt på kroppen när du är i rörelse, eller välj en enklare som du lätt kan dra över jackan när du är ute och går i mörkret under vinterhalvåret. Det finns reflexvästar för barn som är öppen i sidorna för bästa rörlighet. Barn har ofta tjocka overaller på vinterhalvåret och det är viktigt att det är enkelt för både barn och barnskötaren att det är enkelt att både ta på och av västen.

Det som alla reflexvästar har gemensamt är att det är enkelt att sätta ett tryck både fram och bak. Vi gör transfertryck, screentryck och utskuret tryck. Loggor kan också broderas och graveras på våra produkter.


checkout Till Kassan
Produkter
Övrigt
Handlar du som privatperson eller företag?