Sommarprodukter

Sommartider är tider för aktivitet, social samvaro och glädje. Det är även tid för återhämtning för många i samband med den efterlängtade semestern. Som företagare kan du visa din personal uppskattning för året som gått och tacka av inför semestern med en personlig gåva som passar för sommarens aktiviteter.
Alternativet är att hälsa den uppskattade personalen välkommen tillbaka efter semestern med en present. Som arbetsgivare kommer du definitiv att sticka ut från mängden! Att värna om personalen ger ringar på vattnet och sprider en positiv anda i verksamheten. I slutet av sommaren, efter semestertiderna, kanske det är dags för en kick off. Varför inte överraska med en gåva även då? Vi har presenten för varje tillfälle, självklart även när det är dags att visa kunderna uppskattning med en rolig och användbar gåva! Naturligtvis kan du göra som många av våra andra kunder och få din logga eller en text broderad, tryckt eller graverad på produkterna som du beställer.

Med våra produkter överraskar du medarbetarna eller kunderna med gåvor som både blir uppskattade och kommer till stor användning. Presenterna i vårt sortiment tillhör inte den kategorin av reklamgåvor som hamnar i ett hörn och samlar damm. I stället har vi ett väl genomtänkt sortiment av företagspresenter och reklamgåvor som blir mycket omtyckta och används flitigt av tacksamma mottagare. Du får marknadsföring under lång tid, och inför många människor, för investeringen du gör vid ett tillfälle till en individ. Presenterna kan användas som give-aways vid olika tillfällen, och du som företagare visar att du är mån om personalstyrkan och kundkretsen. Många av våra kunder väljer att trycka, brodera eller gravera företagsnamn, logga eller en text på presentartiklarna. Produkterna i den här kategorin kan användas som presentartiklar året om men de passar extra bra inför och under sommaren. Temat för de olika produkterna har sin tyngdpunkt kring sommaraktiviteter som strandhänget, sommarfesten, picknicken, semesterresan eller grillkvällarna. Vi har mängder av användbara produkter såsom badbollar i olika storlekar, snygga badlakan i många olika utföranden, kylväskor, kortlek, termosar, picknickkorgar och picknickfiltar, strandmatta och strandmadrasser, flip flops, brassestol, boule-set, badtermometer, bestick och så vidare. På temat grillning hittar du exempelvis olika modeller av grillar, marinadset, grillredskap som grillkorg, grillspett, grillvante, grillmatta, grillverktyg, hamburgerpress, knivar, korvgaffel, grillförkläde, grillset i olika modeller och majshållare, för att nämna ett urval av våra produkter. Vi har helt enkelt någonting för alla behov och i många olika prisklasser. Det gör att du hittar den perfekta gåvoprodukten både vid tillfället när du vill kosta på personalen eller kunderna någonting extra, och de tillfällen när du exempelvis vill ha en mindre kostnad per produkt och köpa in ett mycket stort antal som till mässor och liknande. Under våren och sommaren hålls många mässor och andra evenemang där ditt företag vill synas, och då passar det utmärkt att dela ut tryckta, broderade eller graverade give-aways som väcker uppmärksamhet. Produkter som blir använda och sedda av många fler än bara den som tagit emot presenten.


checkout Till Kassan
Produkter
Övrigt
Handlar du som privatperson eller företag?