Grill

Få saker är så förknippat med sommar som att grilla. Hos oss hittar du både grillar och saker som vi förknippar med grillningen.

Matintresset har pågått ett tag nu och den trenden verkar hålla i sig vilket gör att det kommer fler och fler användbara både grillverktyg och annat som passar att ge bort som företagspresenter. Flera av dom går dessutom att märka med företagets logotype.

För dig som gillar att grilla grönsaker så finns det idag flera fiffiga redskap för att slippa att grönsakerna ramlar ner i grillen. Dom olika halsterna så som fiskhalster och korvhalster har blivit utvecklade så det idag finns grillkorgar som det även passar att lägga grönsaker i. Hamburgerpressar är fortfarande en populär produkt där du lägger köttfärsen i för att sedan trycka till den och få en fin och kompakt hamburgare som blir lätt att grilla. Självklart hittar du även grillförkläden, grillvantar, grillbestick och mycket annat här. För dig som önskar en billig giveaway eller lätt att posta så finns det grillgallerskrapor som går att märka med företagets logotype.

Så välkommen att kolla igenom vårt sortiment på saker som hör grillningen till.


checkout Till Kassan
Produkter
Övrigt
Handlar du som privatperson eller företag?