Display & Event

Festligheter, mässor och events? Här hittar du allt du behöver för att synas med ditt varumärke!
Syns man inte, finns man inte. Det är viktigt för dig som företagare att synas, och i vimlet av alla andra är det också en fördel att sticka ut.
Låt idéerna flöda, här hittar du produkterna att göra något kreativt med ditt varumärke till speciella tillfällen.
Ballonger gör eventet festligare. Vepor och banderoller får besökare och kunder att hitta till just er. Roll-ups kan ge besökare en kort men innehållsrik information i till exempel entrén eller på föreläsningen. Flaggor och gatupratare blir en bra markör för era kunder att följa.

Logoband med er företagslogga är en användbar produkt. Loggade möbler är en smart ide att bygga sin mässmonter med för att synas ännu mer.
Stolar, bord, sittpuffar och tält är en del av sakerna du hittar i denna kategori. Även perfekta giveaways till kunder och besökare hittar du här.
Ballonger är helt klart tilldragande för såväl stora som små. Allt blir lite festligare och inbjudande med ballonger. Ska ni ha företagsfest, ett event eller fyller någon kanske år? Dags för mässa eller öppet hus? Då är ballonger ett måste. Ballonger med tryck är något som alltid syns och uppskattas, ett perfekt sätt att marknadsföra företaget. Vi har ballonger i massor av färger och storlekar! Det är bara att välja och vraka.

Logoband eller nyckelband som många också kallar det är en populär produkt. Ett logoband kan användas för såväl nycklar som passerkort. Ett nyckelband är en perfekt produkt att trycka er logotyp på och en lättsam och uppskattad produkt att dela ut till sina kunder eller som giveaway på exempelvis mässan eller eventet.

På mässor och event är det populärt att ha någon typ av giveaway med ditt företags logotype tryckt på produkten och vi hjälper dig gärna att ordna fram produkter som passar bra för just ditt ändamål.