Hälsa & Säkerhet

Här finns allt du behöver för att vara hel, ren och snygg!
Du hittar bland annat olika typer av munskydd, engångshandskar, produkter inom brandsäkerhet, spa-set, lampor, broddar, smittskyddsprodukter och säkerhetsprodukter med mera. Omtänksamma, användbara och praktiska produkter till anställda och kunder.

Vi hjälper dig att förädla dina produkter. Vad sägs som brandfiltar med fotomotiv som tryck. Ett snyggt landskapsfoto från den lokala bygden kan bli en räddare i nöden. Brandsäkerhet är A och O och produkter inom brandskydd hittar du i denna kategori.

Sedan coronapandemin bredde ut sig över världen har det blivit mer aktuellt än någonsin med skyddsprodukter som engångshandskar och munskydd, inte bara för sjukvårdspersonal utan för alla människor. När du ska välja engångshandskar kan det vara bra att veta först vilket användningsområde dessa ska vara till för, olika handskar för olika tillfällen.
För vården har vi passande engångshandskar i till exempel nitril, nitrilhandskar. Dessa är gjorda av ett syntetiskt gummi och dom skyddar bra mot just virus och bakterier. Nitril är dessutom väldigt slitstark och i jämförelse med andra handskar som till exempel är gjorda av latex så är nitril mer motståndskraftig mot hål och skyddar även mot kemikalier.
Vi har även vinylhandskar som är pulverfria. Vinylhandskar är gjorda av PVC plast och mjukgörare, en smidig handske som är latexfri. Så är du rädd för eller har latexallergi så finns blandannat detta alternativ istället. Vinylhandskar är smidiga och används ofta inom hälsa och sjukvård, lokalvård och vid hantering av feta livsmedel.

I och med denna pandemi har det också gett upphov till att hitta fler varianter av munskydd till exempel. Och det finns verkligen en hel del att välja mellan. Hållbara, återanvändbara, miljösmarta och praktiska munskydd.
Har du tänkt på att ett munskydd är svårt att missa när någon har på sig, det vill säga att det skulle kunna vara ett utmärkt ställe för din företagslogga att synas på.
Vi har masker som är certifierad enligt internationella standarder (CE, FDA) för medicinskt bruk i vården, men som även naturligtvis kan användas i offentliga miljöer och arbetsmiljöer. Du finner även medicinska ansiktsmasker som ger ett extra starkt skydd mot partiklar och har genomgått tester för att förhindra minst 94% av partiklarna i luften.
Ge dina kunder och anställda möjligheten att skydda andra och sin egen personliga hälsa genom att erbjuda dom engångsmunskydd. Här finner du stor-pack av professionellt skydd i 3 lager, producerade på ISO 13485 certifierad fabrik. På gymmet, skönhetssalonger, restauranger, caféer och olika företag där det rör sig en del människor dagligen kan det vara en service av trygghet att ge till sina kunder och anställda.
För att avlasta öronen från munskyddets band finns det även nackspännen. Här tillverkade i ett miljövänligt material, sockerrör. Sockerrör är ett bio-baserat material som är 100% återvinningsbart och som kan desinficeras.

Bli en superhjälte - ge dina kunder och anställda ett första hjälpen kit i present. En present som är omtänksam och användbar. Är olyckan framme kan det vara bra att vara förberedd med ett praktiskt lättillgängligt kit innehållandes det mesta du kan behöva för att plåstra om någon. Har ni förresten kollat ert förråd med plåster den senaste tiden? Kanske dags att fylla på, du hittar här flera produkter att välja bland.

Här har vi samlat alla våra smittskyddsprodukter. I en tid där vi blivit uppmärksammade på att vi behöver tänka mer på att skydda andra och vår egen personliga hälsa från virus har det tagits fram en hel del produkter som kan hjälpa oss med det. I denna kategori hittar du produkter så som noll-kontakt nyckelringar, multifunktionell UV-C steriliserare, skyddsvisir, hygienrengörings kit till ditt skrivbord och mycket mer.

För att hjälpa till att försöka minska spridningen av olika typer av virus och hålla en god hygien gäller det att ge sina kunder och anställda möjligheten att göra det. Det finns många smarta och effektiva produkter i vårt sortiment som hjälper dig med just detta. Det finns allt ifrån återfuktande handdesinfektionsgel berikad med E-vitamin i praktiska engångsförpackningar, tvål i form av tunna blad som tar minimalt med plats till desinfektionsspray och handsprit i större förpackningar och lite till.