Julklappar till kunder & personal!

Julklappar i mängder till anställda och kunder. Eller varför inte något gott till arbetsplatsen?
Här har vi samlat våra bästa tips för att underlätta för dig och väcka din inspiration. Du hittar dessa produkter och många fler fina julgåvor i vårt sortiment. Vi har något som passar alla!
Känner du att tiden rinner iväg så är ett hett tips att ge bort något av våra gåvokort som du hittar under kategorifliken med samma namn. Många av dessa går även att få digitala.
I år kan du ge skattefria julgåvor upp till ett värde av 500 kr inkl moms per anställd, den extra corona-gåvan som regeringen införde under pandemin är nu borttagen.
Viktigt att tänka på är att överstiger summan på julgåvan till den anställde det som är avdragsgillt, som i detta fallet 500 kr inkl moms så beskattas den anställde för hela beloppet och ditt företag får inte dra av momsen.

I vårt sortiment hittar du något som passar alla. Designade inredningsprylar, teknik så som högtalare och hörlurar, köksredskap, friluftsprylar, väskor, mössor, godis och delikatesser och mycket mer. Frossa bland produkter av kvalité. Om du känner att du vill ha hjälp med att hitta julgåvor så tveka inte att höra av dig till oss. Du kanske inte hittar exakt vad du söker eller behöver idéer och inspiration, vi hjälper dig gärna med det.
Önskar du produkter med tryck är det en god idé att inte ta tag i julgåvorna i sista minuten då det kan ta lite extra tid. Om tiden har blivit knapp är gåvokort en väldigt bra idé.