Julsäck Linne 1,2kg


Julsäck Linne 1,2kg
Art.nr. 110010-2
Minsta antal: 1 st

Julsäckar i linne, kan anpassas till din egen design och finns i tre storlekar. Fyll med antingen Favoritmix eller Lindt´s oemotståndliga Lindor praliner. Linnesäckar med sin karaktäristiska robusthet är en hållbar produkt att använda länge.

Ni kan välja mellan att trycka dirkekt på säcken (säcken levereras helt neutral annars) eller trycka eran logo och/eller budskap på ett gediget träkort eller klassiskt papperskort, välj antingen Goody's standard design eller designa ditt egna julmotiv. Kortet fästs i säckens förslutningsband.

Säcken består av högkvalitativt och hållbart material som är GOTS- och GRS certifierade. Certifieringen GOTS försäkrar att materialen är tillverkade av naturliga och ekologiska fibrer samt garanterar att hela kedjan uppfyller GOTS kriterier vilket bla. innebär förbud mot barnarbete, minimilöner och garanterar en trygg arbetsmiljö. GRS är en internationell märkning för spårning av återvunnet textilt material i en slutprodukt. Standarden tar hänsyn till hela kedjan och omfattar hela produkten eller tyget från råmaterial till slutlig produkt. Den säkerställer att materialet innehåller återvunna delar och omfattar även miljömässiga faktorer, kemikalierestriktioner och sociala aspekter. Med våra julsäckar visar du att ditt företag tar sitt sociala ansvar.

Relaterade produkter:

Pris

Antal 1
Pris/st 239,00

Märkning


Antal

Variant Antal
Favoritmix
Favoritmix nötfri
Lindt´s Lindor praliner

Totalt pris kr


Prisspecifikation
Goody™

Med mångåriga erfarenhet av branschen erbjuder Goody en hållbar leveranskedja med kundanpassade lösningar. Den enkla och moderna leverantören av kvalitetsgodis. Ett hållbart val för smakfulla upplevelser!


Visa samtliga produkter från Goody™
Leveranstid 1-2 veckor
Innehåll Favoritmix - En inslagen godismix av de mest populära godisbitarna på marknaden. En mix med endast kända varumärken som Kexchoklad, Marabou mjölkchoklad, Plopp, Geisha, Fazer blå, Werthers original, Kitkat, Dumle, Kinder mm.

Favoritmix nötfri - Kan innehålla spår av nötter. En inslagen godismix av de mest populära godisbitarna på marknaden. En mix med endast kända varumärken som Kexchoklad, Marabou mjölkchoklad, Plopp, Fazer blå, Werthers original, Kitkat, Dumle mm.

Lindt´s Lindor praliner - mixade praliner i 4 smaker. Mjölkchoklad, vit choklad, mörk choklad och mjölkchoklad med hasselnötsbitar. Lindor är en perfekt rund chokladkula med delikat skal gjord av finaste mjölkchoklad som innesluter en len och krämig fyllning. Tillverkade av finaste choklad med utvalda ingredienser enligt ett hemligt recept skapat av Lindts chokladmästare.
Vikt 1,2kg
Mått B: 22cm H: 29cm
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms. Tryckkostnad förutsätter ett tryckfärdigt original.

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.Liknande produkter

fr. 429,00 kr

Goody™
Julkorg 2kg

fr. 349,00 kr

Goody™
Trälåda 1,7kg

fr. 349,00 kr

Goody™
Julkorg 1,5kg

fr. 459,00 kr

Goody™
Trälåda 2.3kg

fr. 539,00 kr

Goody™
Julkorg 2,7kg

fr. 379,00 kr

Goody™
Julsäck Linne 2kg