Julklappstips

Julklappar i mängder till anställda och kunder. Här har vi samlat våra bästa tips för att underlätta för dig och väcka din inspiration. Du hittar dessa produkter och många fler fina julgåvor i vårt sortiment. Vi har något som passar alla!
Känner du att tiden rinner iväg så är ett hett tips att ge bort någon av våra gåvokort som du hittar under kategorifliken med samma namn. Många av dessa går även att få digitala.
Vet du förresten om att detta år utvidgas arbetsgivarens möjlighet till att ge skattefria gåvor. Nu kan du ge julgåvor upp till ett värde av 1450 kr inkl moms per anställd om du inte redan utnyttjat den ordinarie gåvan på 450kr inkl moms under året. Viktigt att tänka på att överstiger summan på julgåvan till den anställde än vad som är avdragsgillt som i detta fallet 1450kr inkl moms så beskattas den anställde för hela beloppet och ditt företag får inte dra av momsen.
Den extra corona-gåvan på 1000kr inkl moms som regeringen infört detta år, gäller alltså enbart till årets slut, den 31 december 2020. Så passa på att ge bort några extra fina gåvor just detta år då uppskattning kanske behövs lite extra!
I vårt sortiment hittar du något som passar alla. Designade inredningsprylar, teknik så som högtalare och hörlurar, köksredskap, friluftsprylar, väskor, mössor, godis och delikatesser och mycket mer. Frossa bland produkter av kvalité. Om du känner att du vill ha hjälp med att hitta julgåvor så tveka inte att höra av dig till oss. Du kanske inte hittar exakt vad du söker eller behöver idéer och inspiration, vi hjälper dig gärna med det.
Önskar du produkter med tryck är det en god idé att inte ta tag i julgåvorna i sista minuten då det kan ta lite extra tid. Om tiden har blivit knapp är gåvokort en väldigt bra idé.


XD Xclusive®XD Eco+
Bamboo X högtalare
Bamboo X högtalare

Naturligt ljud från en naturlig högtalare i bambu.Fler grymma högtalare hittar du ...

Från 394,00 kr

Thermos®
Thermos Light & Compact 0.75L
Thermos Light & Compact 0.75L

Ståltermos av absolut högsta kvalité. Du hittar fler termosar i vår kategori [term...

Från 284,00 kr

Black Hill
Tribeca - Weekendväska
Tribeca - Weekendväska

Weekendbag i miljövänligt och återvunnet material. Du hittar fler varianter av we...

Från 358,00 kr