Kläder & Textil

Vi har ett stort utbud av olika textilier för alla väder och situationer!
Profilera ert varumärke med tryck på kläder och andra textiler. Här finns klädesplagg som passar alla och för alla olika typer av tillfällen. Till exempel kläder för sport och träning, för kontoret och hemmet, för mässan och eventet, för festen och olika typer av arbetsplatser. För barn och vuxna.
Vid fritidsaktiviteter och sportaktiviteter är det viktigt med bra kläder som håller måttet annars kan vilken aktivitet som helst bli tråkig. Kläder som har hög kvalité och dessutom snygg design hittar du mängder av alternativ i vårt sortiment. Vi har träningskläder från kända och populära varumärken så som till exempel Craft. Vindbyxor, linnen, träningstights, shorts och tränings t-shirts är några av produkterna du kan hitta under kategorin Sport och träning. Även kläder till laget, välj bland lagkläder passande mängder av flera olika sporter. Är det något man sliter rejält på som fotbollsspelare så är det strumpor. Här hittar du fotbollsstrumpor med hög kvalité och komfort. Matchtröjor i stretchigt funktionsmaterial med extremt bra fukttransport för maximal prestationsförmåga. Mjuka och sköna tränings- och uppvärmningsjackor i funktionsmaterial för optimal fukttransport och som även fungerar mycket bra som representationsjackor.
Har du ett band eller ett varumärke du vill visa upp? Då kan det vara en bra ide att skapa merchandies och sälja och dela ut vid events och spelningar. Allt för att sprida ert varumärke till ännu fler och fansen brukar älska det. Populära merchandise produkter inom kläder är till exempel t-shirts och sweatshirts med eller utan huva. Vad matchar ert varumärke?
Du hittar även bälten, slipsar, flugor, handdukar med mera i denna kategori.
Tänker du på att välja ekologisk bomull när du handlar kläder?
Varför ska man välja ekologisk bomull då? Om bomullen i ditt plagg är ekologisk betyder det att den odlas utan konstgödningsmedel, kemiska bekämpningsmedel och utan GMO (genetiskt odlade organismer). Ekologiska bomullsodlare försöker även i större utsträckning använda regnvatten och droppbevattning för att spara så mycket som möjligt av grundvattnet, då det ofta är brist på vatten på dessa platser där bomullen odlas.
Många av våra leverantörer använder sig av textilier i deras kläder som har olika miljömärkningar och certifikat.
Här är fyra stycken olika miljöcertifieringar du hittar bland våra kläder och textilier: Fairtrade-certifierad bomull, COTS-certifierade plagg, Svanenmärkt och OEKO-TEX.
Fairtrade-certifierad bomull betyder att bomullsodlaren och dess anställda erbjudits rättvis handel. Faitrade jobbar för att bekämpa fattigdom i olika länder. Priset som den certifierade bomullsodlaren erbjuds ska som minimum täcka alla kostnader för en hållbar produktion och som ett ytterligare steg i att försöka bekämpa fattigdomen får även odlarna en extra pott med pengar för att återinvestera i till exempel den lokala skolan, sjukhuset eller vattenbrunnar.