Scarf


Scarf

Välj Variant

Art.nr. 13-3500-101
Minsta antal: 1 st

En elegant enfärgad scarf i polyester chiffon. Den är 36x160cm i storlek & passar utmärkt både till vardags och till fest.

Pris 130,00 kr

Produktfärg

Svart

Antal

Totalt pris kr


Prisspecifikation
Portia

Inga maskiner i världen kan ersätta Portias kunskap och Portias känsla för råvaran - tyget. Kombinationen av moderna maskiner och Portias stora hantverkskunnande är däremot den bästa garantin för förstklassiga produkter.

Portia är lyckligt lottade. På vilket sätt? Jo, Portia är en av få aktörer som finns kvar som vet hur man arbetar enligt den gamla skolan. Det betyder alltså att Portia är en av få som kan låta det gamla möta det nya. I Portias materialval, i Portias design, i allt Portia gör. Portia har kvar sitt 90-åriga hantverkskunnande, många produkter tillverkar Portia fortfarande själva. Slutresultatet är aldrig en tillfällighet, för Portia övervakar hela processen. Portia skiljer bra från dåligt med ögon, hjärta och framför allt med en fingertopp känsla.

Portia är välkänt för sina slipsar, hängslen, bälten och accessoarer för män sedan mer än 90 år. Idag är Portia starkare än någonsin och jobbar ständigt för att utvecklas och anpassa oss till den nya tidens marknader.


Visa samtliga produkter från Portia
Material polyester chiffon
Storlek 36x160cm
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.Liknande produkter

fr. 202,91 kr

XD Collection®
Impact AWARE Polylana®stickad halsduk 180x25cm

fr. 144,00 kr

XD Collection®
Elles AWARE Polylana® halsduk 180x30cm

fr. 56,00 kr

Black Hill
Brage - Bomull/elastan

fr. 142,00 kr

TrendEagle
Magma

fr. 294,00 kr

Headwear
rPET Eco-set

fr. 114,00 kr

Headwear
Dubbelstickad halsduk