Miljöprodukter

Gör ett grönt val och köp miljöprodukter med tryck hos oss. Miljöprodukter med tryck sänder bra signaler samtidigt som det är bra för miljön.
Har du tänkt på vad det är för produkt du placerar ditt varumärke på? Var miljösmart och välj att placera ditt varumärke på en hållbar produkt, som tar ansvar.
Vad sägs om en vattenflaska i det hållbara och miljösmarta materialet Tritan, en trendig vattenflaska med fruktbehållare där du kan tillsätta frukt och grönt och på så sätt tillföra både smak och nyttigheter till ditt vatten. I fruktbehållaren kan du även välja att placera iskuber så att du håller ditt vatten kylt längre. En sjyst logga på den skulle sitta som en smäck!
Skippa engångsflaskor för miljöns skull - använd våra istället. Eller välj nedbrytbara pappersmuggar. Vi har bland annat ECO-muggar i PLA som är BPA-fria. Dessa är återanvändningsbara, och komposterbara. Hållbart och ett säkert val för både hälsan och miljön. Och värmetåliga upp till 120 grader.
Ordning och reda på kontoret med snygga miljösmarta produkter. Det finns en stor variation av kontorsprodukter i vårt sortiment. Anteckningsböcker i återvunnet material är inte bara bra för miljön, dom är stiliga med. Här finns material som hållbar bambu, anteckningsböcker inbundet i återvunnet läder eller anteckningsböcker i kork och med återvunnet papper för att ge några exempel. Och du hittar mer därtill i shopen. Pennor gjorda av sockerrör och med en otroligt tilldragande design. Dessa pennor vill man verkligen använda. Sätt din företagslogga på en stilren penna som dessutom är miljövänlig!
Genom att återvinna material till nya produkter kan vi spara på miljön genom att spara på stora mängder vatten. AWARE är en polyester som är tillverkad av 100% återvunna PET-flaskor vilket gör att det är ett väldigt bra material ur miljösynpunkt. I vårt sortiment hittar du en hel del AWARE-produkter. Till exempel laptop-sleeves. Och vi hjälper dig såklart att förädla dina miljöprodukter med din logotype.
Färgpennor i trälådor, perfekt till skolverksamheten. Ladda dina tekniska prylar med still, här hittar du bland annat en USB nav i bambu.
Bambu är otroligt snabbväxande och blir omkring 35 meter höga och växer minst 7 meter om året. Bambun behöver ingen konstgödsel eller bekämpningsmedel för att växa sig stor. Detta snabbväxande gräs, ja det hör faktiskt till gräs är dessutom naturligt antibakteriellt och kräver väldigt lite vätska. En superväxt skulle man kunna säga.
Hitta dina miljöprodukter här nedan.