Muggar & Glas

Vi har ett brett sortiment av muggar i olika material och glas som du kan få med din logo - Perfekt för att förmedla ett varumärke eller budskap och synas lite extra. Vi hjälper dig gärna med att förädla din produkt.
Väck uppmärksamhet och skapa minnen av ert varumärke med flera av kroppens sinnen. En produkt som kan bli tuff, rolig eller lyxig. Valet är ditt!
Era kunder kommer att lägga just ert varumärke på minnet. Marknadsföring när den är som bäst!
Och det finns verkligen en mugg för alla tillfällen. Jobbmuggen med något roligt citat som gör din mugg unik och lätt att känna igen. Take-away muggen när du är på språng, har bråttom iväg på ett viktigt möte eller till bussen som snart går. Stora, små, smala, breda. Med öra eller utan öra, Djup eller grund. För te eller för kaffe, för både och.
Expressomuggar, glas, papp, plast, metall, porslin, stengods och termosmuggar som behåller värmen på din varma dryck. Alla dessa varianter hittar du här i vår webshop och mer därtill.
Du kanske söker något specifikt. Du finner material så som bambu, keramik, fältspatporslin och fullhärdat glas för att nämna några varianter.

Har du tänkt på hur många koppar te eller kaffe du dricker per dag? Är det något vi älskar att göra i Sverige så är det ju ändå att fika. Det vet inte enbart vi svenskar, vi är även välkända för det i resten av världen. Swedish fika.
Det sägs att vi är det landet som näst efter Finland toppar listan över det länder som dricker mest kaffe i världen. Att vi hamnar så långt upp på listan kanske inte är så underligt. Det är under vår fika som vi samlas, skapar nya relationer, behåller gamla relationer och tar tillfället i akt att få en stund tillsammans för att till exempel gå igenom arbetsdagen eller upplysa varandra om det senaste som har hänt i livet eller vad som komma skall. Att ses över en kaffe på ett café eller hos varandra är något dom flesta av oss gör i vardagen någon gång då och då, vissa mer flitigt än andra.
Då är det lätt att förstå att en mugg är en perfekt produkt att förädla med din företagslogga eller ett budskap. Vi vill ha en mugg som vi trivs med. En snygg design och ett sjyst varumärke kan bli favoritmuggen.
I vårt sortiment hittar du muggar och glas för alla tillfällen och som även lämpar sig bra för exempelvis ert varumärke, säg det med en mugg helt enkelt!
När vi är besökare på events, mässor och andra typer av tillställningar förväntar vi oss att det minst ska finnas vatten, kaffe och te på plats. Passa då på att skapa igenkänning med profilerade pappersmuggar!
Servera kaffe, te eller vatten i pappersmugg med egen design. Muggen passar också perfekt för andra godsaker som färsk frukt, ost och snacks. Fyll den med godsaker på ert nästa event eller mässa och dela ut till era gäster/kunder/besökare.
Trigga igång smaksinnet och väck känslor, ge ögat det den gillar - något vackert, roligt eller lyxigt att titta på. Låt handen hålla i en bägare tillverkad och tryckt med perfektion. Matt eller blank finish, du väljer.
Självklart hittar du även miljövänliga alternativ, kompostbar pappersmugg som är tillverkad i 100% biologisk nedbrytbart material är ett populärt val. Finns även med tillhörande lock om så önskas.
En bägare är ett kul sätt att inte enbart servera glass med. Den kan ha många användningsområden. Passa på att visa upp ditt varumärke på eventet med lyxiga godsaker i en snyggt designad bägare. Igenkännande och uppskattat. Och med en riktigt läcker glassbägare blir glassen godare, vi äter även med ögonen! Med en hög kvalitet trycker vi våra finaste bägare i fullfärg. Idealisk för glass, mjukglass, frozen yoghurt, färsk frukt, ost och andra godsaker. Dessa finns i olika storlekar.

Det är också en perfekt present, vi hjälper dig gärna att förädla din mugg med ett tryck. Det kan bli ett rolig, unikt eller lyxigt sätt att visa uppskattning till sina medarbetare på arbetsplatsen.
Du hittar även vackra glas och plastglas i olika former och färger. Glasmugg med lock och sugrör där du exempelvis kan få loggan graverad på locket. Dubbelväggade glas, värmetåligt glas, klassisk design. Hållbara glas med hög kvalité såklart.
Set om 2-pack och 4-pack. Muggar och glas från kända varumärken så som Sagaform, Kosta Boda, Xantia och Exxent med mera.
Vi har muggar och glas som passar alla tillfällen. Framtagna för olika tillfällen och miljöer till exempel stiliga restauranger och kräsna hem.
Det är också en perfekt present med en tryckt mugg eller glas.
Vi hjälper dig gärna att förädla din produkt. Det kan bli ett rolig, unikt eller lyxigt sätt att visa uppskattning till sina medarbetare på arbetsplatsen.