Paraplyer

Efter regn kommer solsken sägs det! Men är du redo när vädret växlar snabbt till mörka moln som breder ut sig över himlen och en rejäl regnskur lurar i luften? Då är det bra att ha med sig en riktig kompis du kan lita på i form av ett regnskydd. Ett regnskydd behöver inte enbart vara praktiskt. Det kan vara häftigt, vackert, stilrent eller unikt också.
Bär med dig ditt budskap i regnet. Vi hjälper dig med ditt tryck vare sig du vill ha något diskret eller något som sticker ut.
Läser man i en ordbok vad paraply är så står det "-Paraply, paraflax eller regnskärm är en anordning som skall skydda från regn och består av en hopfällbar skärm med handtag" Och det är precis det som våra paraplyer är - ett bra skydd mot regn!
Här hittar du ett brett urval av alla våra olika varianter. Du hittar bland annat klassiska paraplyer med J-handtag, trädetaljer och stilren design. Miljösmarta paraplyer tillverkade av miljövänligt material som återvunnen PET så kallad R-PET. Stormsäkra paraplyer som klarar tuffa väderförhållanden och inte går sönder vid starka vindar.
Användbara kompaktparaplyer som tar lite plats och är hopfällbara, väldigt praktiskt när du är ute på resande fot eller om du vill få plats med det i din handväska eller ryggsäck.
Paraplyer med smart LED-belysning eller reflex som gör att du aldrig behöver vara orolig för att bilister inte ska se dig i mörkret när du är ute och går din kvällspromenad med hunden.
Paraplyer med snygg, stilren design och praktiska inslag så som en hängögla som gör att paraplyet är enkelt att hänga upp eller bära med sig.
I vårt sortiment finns det helt enkelt något för alla, från den hängivne golfaren till äventyraren som är ute i tuffa väderförhållanden eller för den som inte vill bli blöt under en regnig promenad i city.

Söker du något till ett speciellt event? Någon speciell färg? Bröllop, fest, kickoff eller mässa? Enfärgat, regnbågsfärgat eller genomskinligt? Unik design och skräddarsydd finish? Då har du hamnat på rätt ställe.
Alla våra paraplyer går självklart att få med tryck. Du kan även få ditt tryck på insidan av paraplyet istället för utsidan. Vi hjälper er gärna med förädling av paraplyet, ett strålande bra sätt att visa upp er företagslogga eller ett budskap. Du kan till exempel skapa unika paraplyer med digital teknik och ett allovertryck eller kanske känner du mer för en diskret placering av exempelvis din företagslogga.
Vill du ha något unikt borde du testa hydrokromatiskt tryck, det betyder att paraplyet ändrar färg vid väta. Trycket kommer fram när paraplyet blir blött och försvinner igen när paraplyet har torkat. Riktigt häftigt och annorlunda! Endast din fantasi sätter gränser här.

För dig som hellre klär på dig ditt regnskydd istället för att hålla i det hittar du här även regnponchos. Det är ett utmärkt sätt att bära med sig sitt regnskydd på ett enkelt sätt och som tar minimalt med plats. Det är också en smart kampanjprodukt. En regnponcho med tryck eller regnjacka med tryck är det perfekta sättet att bli uppskattad i dåligt väder samtidigt som ditt budskap syns tydligt. I vårt utbud hittar du många olika alternativ, till exempel ponchos i 100% biologiskt nedbrytbart material eller i praktiska förpackningar med nyckelring eller kabinhake så att du enkelt kan bära med dig ditt regnskydd vart du än ska och slipper oroa dig för att bli blöt av en oväntad regnskur. Engångsponchos, eller varianter i kraftigare material som du kan använda om och om igen. Vi har också ett brett urval av färger eller om du hellre föredrar transparanta. Du hittar även roliga, annorlunda förpackningar. Vad sägs om en regnponcho förvarad i en liten praktisk boll som ser ut som en fotboll. Perfekt till alla besökare på fotbollsmatchen när regnet kommer.
Eller så kanske du söker något regnskydd till barn, här hittar du såklart regnponchos som även passar dom små.
Söker du hellre något med ordentliga ärmar och knäppning så har vi även bland annat en lättvikts regnställsjacka med tejpade sömmar och andningsegenskap som kommer i flertalet olika färger. Du finner även en tillhörande regnbyxa till denna om du önskar. Självklart går även dessa att få med tryck.

Det finns ett citat som stämmer bra när det gäller regn: For after all, the best thing one can do when it is raining is to let it rain.

Önskar du offert, paneler tillverkade i återvunnen polyester, sk. R-PET eller vill du ha hjälp med skissförslag - hör av dig, vi hjälper dig!