Sport & Fritid

Mängder med prylar för sport och fritidsaktiviteter - året runt!
Sommar, höst, vinter, vår. Alla årstider har sin tjusning och ger tillfällen för olika typer av aktiviteter. Simma på sommaren, svampplockning på hösten, skidåkning på vintern, cykling på våren.
Picknick med familjen, vännerna eller kärleken. Vid havet, i skogen eller på fjället. Enkelt, lyxigt eller barnvänligt. Planera den ultimata picknicken för er, allt du behöver hittar du här!
Frisk luft och rörelse gör gott både för kropp och själ. Det finns mängder av outdoor aktiviteter som innefattar både frisk luft och rörelse. Vandra, paddla kanot, campa, fågelskådning, cykla, fiska eller testa på lite geocaching. Vilken outdoor aktivitet är din favorit? Praktiska prylar du kan behöva vid olika typer av friluftsaktiviteter finner du här. Utrusta dig med bra prylar som håller måttet när du ska ge dig ut. Aktivitet kräver också påfyllning av både mat och vätska och för att laga mat ute i naturen krävs det att du har med dig lite utrustning så att du klarar av att göra det. Prylar som är praktiska och som tar så lite plats som möjligt för att du enkelt ska kunna bära med dig sakerna samtidigt som du är ute på din fritidsaktivitet.
Fyll på med vätska under dina äventyr. Kall eller varm. Perfekta sportflaskor och vattenflaskor med flera användningsområden finner du i vår webshop. Håll din dryck kall eller varm med en vakummisolerad flaska, två i ett för dig som söker en pryl och inte två stycken för din vätska. Välj bland olika färger och former , vad passar dig? En flaska där du får plats med mycket dryck eller någon mer smidig och praktisk? Låt oss hjälpa dig att förädla din flaska efter ditt önskemål. Vill du ha företagets logotyp, lagnamnet eller kanske ditt eget namn på flaskan? Valmöjligheterna är många. Tryckt logga eller graverad? En flaska i stål med graverad logga ger ett stilrent intryck. Eller gör din flaska väldigt personlig med ett större tryck.
Med i ryggsäcken eller på näsan behövs också under många årstider och aktiviteter ett par solglasögon. Solglasögon med UV skydd som skyddar även våra ögon mot solens starka strålar. Och för den miljömedvetne finns det ett stort urval av miljösmarta alternativ tillverkade av miljövänliga material så som vetestrå och bambu. Även ett stort urval av olika modeller och färger, enfärgat eller snygg färgkombination med en annan färg på skalmen. Breda varianter där ett tryck får plats på skalmen. Trendigt, klassiskt eller sportigt. En par för varje tillfälle!
Det är väldigt populärt och praktiskt att kunna mäta sin aktivitet i form av en aktivitetsklocka. På så sätt får du koll på hur mycket du faktiskt rör dig och hur mycket du kanske skulle behöva röra på dig om du inte är tillräckligt aktiv. Med ett aktivitetsarmband kan du till ex mäta antal steg, puls och sömn. Det finns en mängd varianter att välja på och hos oss hittar du någon som passar just dig eller någon du vill överraska. Julklapp, födelsedagspresent eller en ren motivationsgåva.
Mys i stugan eller hemma i vardagsrummet. Samlas tillsammans familj, släkt och vänner. Plocka fram härliga sällskapsspel, en perfekt inomhusaktivitet en regnig dag eller efter en heldag utomhus. Här hittar du klassiska och nya spel för alla sällskap! Är det dags att uppdatera det gamla Yatzy´t som hängt med under alla år. En lyxvariant med tärningar i guld och med en penna som är lika exklusiv. En användbar, lyxig och annorlunda gåbort-present till värdparet som just bjudit hem er på middag. Brädspel, klassiskt luffarschack, fia med knuff, plockepinn, domino, klassiskt schack med mera finner du här. Vilket spel är din favorit?
Här hittar du både tillbehör för grillen och även produkter som engångsgrillar och mycket annat. Sommar, sol och semester. Tider då grillen bokstavligt talat går het. Att grilla är både gott, enkelt och uppskattat av dom flesta. Även under vinterhalvåret är grilla populärt. Till exempel grilla korv över öppen eld under skoteråkningen eller grilla hamburgare i värmestugan i skidbacken. Inget smakar så gott som något grillat! Men du behöver lite prylar för att göra det bästa av det. BBQ set i trä eller stainless stil, hamburgerpress för att fixa den mest perfekta hamburgaren du nånsin ätit. Grillhalster gör det enkelt att grilla korven över öppen eld. Grillspett, förkläde och en flaskhink till att kyla drycker med. Ge bort stiliga grillknivar eller BBQ saltsten som tar grillningen till en helt ny nivå, ett måste för grillmästaren! Allt du kan tänkas behöva kring grillningen hittar du såklart hos oss.
Padel är den nya stora sporttrenden och byggandet av nya padelhallar har ökat lavinartat den sista tiden. Är padel en sport ni har fastnat för på jobbet kanske? Vi har det du behöver för att lyckas på banan. Vi kan nu erbjuda padelbollar med eget tryck! Kul eller hur? Så nu kan ni få företagets logga tryckt på era padelbollar.
När du har tagit en paus i skidbacken för att grilla kan det vara gott att börja med att värma upp sig med varm dryck. Termosen du behöver har vi! Gåva till kunder eller anställda - en termos profilerad med er logga såklart. En mer exklusiv gåva - en termos med graverad logga!
Klassisk okrossbar ståltermos, liten praktiskt lättvikttermos, klassiska friluftstermosen med skruvkork, kombitermos för mat eller dryck, pumptermosar till eventet. Det finns en termos som passar alla och olika typer av aktiviteter. Färg, form, tryck och vilket ändamål den ska vara till väljer du!
Fritidsaktiviteter inom sport är stort, utöva själv eller heja på! Supporterprodukter är populärt. Heja fram ditt favoritlag med supporterprylarna som gör eventet till en ren fest. Supporterflaggor, handklappare, stickade svettband, hattar med sublimerat band med mera. Låt supporterprylarna även bli profilprodukter med er tryckta företagslogga.
Våra trognaste följeslagare, våra husdjur. Som förtjänar det bästa vi kan ge dom! Här har vi samlat husdjurstillbehör till hund, katt och andra husdjur. Matskålar, koppel eller vad sägs om en uppvärmd bädd till ditt husdjur. Du hittar även reflexer av olika slag, ett måste utomhus på jycken när mörkret faller på.
Sport & fritid är en bred kategori med produkter och här hittar du även produkter så som elfordon, stegräknare, leksaker, sommarprodukter med mera. Har du några frågor eller behöver hjälp med att hitta det du söker, kontakta oss! Vi hjälper dig att profilera dina produkter med tryck. Olika typer av tryck beroende på produkt, material och användningsområde. Gravyr, transfer, screentryck eller sublimering. Behöver du tips och råd eller vill ha offert, ta kontakt med oss!
Känner du dig osäker på vilken tryckmetod du tillexempel ska välja så hjälper vi dig såklart med det. Ta kontakt med oss via mail eller telefon så löser vi det tillsammans med er. Vi hjälper självfallet till med att plocka fram passande produkter med om du känner att du inte riktigt vet vad som skulle passa bra för just det tillfället eller ändamålet du tänker dig.